Кралицата консорт Камила се наслади на женска вечер навън с по-малката

...
Кралицата консорт Камила се наслади на женска вечер навън с по-малката
Коментари Харесай

Като близначки: Камила на бляскаво събитие с по-малката си сестра, която виждаме рядко

Кралицата консорт Камила се наслаждения на женска вечер на открито с по-малката си сестра Анабел Елиът. Двете сестри участваха на литературните награди Booker Prize в Лондон.

Камила изглеждаше прелестно, облечена в черна коктейлна рокля с дантелени елементи на Fiona Clare, а тоалетът ѝ бе допълнен от диамантени обеци на Van Cleef & Arpels.

73-годишната ѝ сестра Анабел бе избрала класическа визия за случая - черен панталон и бяла риза.

 камила Getty

75-годишната Камила бе поканена на събитието, с цел да се запознае с номинираните създатели и да връчи огромната премия на спечелилия. Това бе първата церемония Booker Prize, която се организира онлайн от 2019 година насам поради пандемията от Ковид.

Един от първите хора, с които кралицата консорт се срещна, беше певицата Дуа Липа, която държа тирада по време на събитието. По време на диалога си с Камила, изпълнителката се пошегува, че довечера няма да пее, само че въпреки всичко малко по-късно изпя " Честит рожден ден " на един от номинираните създатели, който навършваше 88 години.

 камила Getty

Вижте още фотоси от бляското събитие тук:
 Като близначки: Камила на събитие с по-малката си сестра  Като близначки: Камила на събитие с по-малката си сестра  Като близначки: Камила на събитие с по-малката си сестра  Като близначки: Камила на събитие с по-малката си сестра
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР